3 Nisan 2013 Çarşamba

Beni Bırakın Siz Devam Edin

       Benimm en iyi dostuumm içkimm, sigaramm... demek isterdi gönül. Ama hayır, benim en iyi dostlarım şu an maalesef notlarım. Beni hiiç terk etmiyorlar. Küfür de etsem, dövsem de sövsem de her daim yanımdalar. Ve 12 nisanda sınavlarım bitene dek de canımdan bezdirmeye devam edecekler. Dün akşam saat 7 den 2.30 a kadar çalıştım, ve yine de bitiremedim notları. Gerçekten kusacağım artık. 


      Bugün saat 7 gibi Paris aradı, Vegas aramış ağlıyormuş "Buluşalım yarın sınavın yoksa." dedi.Yorgunluktan ölüyordum, sınavım da vardı ama onlar benim en yakın arkadaşlarımdı sonuçta, yalnız bırakamazdım, "Tamam ya buluşalım çalışırım ben sonra" dedim. Paris "Tamam ben beatlesa geçeyim, sen de gelirsin." dedi. Haydaaa ! Ne Beatles'ı şimdi. Beatles iyi güzel yerdir de siz oradaki bütün yavşak garsonlarla sıkı fıkı olduğunuz için, onlar da sizin yüzünüzden mesafelerini korumadıkları için ben oraya gitmek istemiyorum ve siz bunu çok iyi biliyorsunuz. En başta alakam olmayan insanların yavşak davranışlarını çekmek istemiyorum, ikincisi benim sevgilime karşı sorumluluklarım var. Daha önce bununla ilgili bir durum yaşamıştık sonuçta. Orada takılırken tanıştıkları yavşak embesilin teki biz üçümüz otururken masamıza geldi oturdu iki saat ve seviyesi magmadaydı. Kalkıp gidemedim de. Ben kimse yüzünden, hele ki en yakın arkadaşlarım yüzünden o tip insanlarla muhattap olmak istemiyorum. 
"Ya ne olacak maç var bugün, boştur orası zaten." dedi Paris.
"Yok ya ben oraya gitmek istemiyorum, siz gidin o zaman."
"Kızım maç günü boştur ne olacak."
"Tamam siz gidin ben program bozucu olmayayım."
"Program falan yok, tamam başka yerde bira içelim o zaman."
"Yavrum benim sınavım var yarın, kahve içelim uykumu getirmesin, çok yorgunum biliyorsun."
"Ben bira içeriz diye düşünmüştüm, hem Vegas da Taksim'den çıkacak metrodan."
"Ya kahve içmeye gitsek tamam da bira içecekseniz gelmeyeyim."
"İyi tamam görüşürüz."

      Bütün hafta sınavlardan canım çıktı. Bugün iki tane sınava girdim ve ikisi de kol gibiydi. Yarın yine sınavım var ve çalışmak zorundayım, bu arada yorgunluktan gözlerim kapanıyor. Vegas ağlıyormuş ben de yanında olmalıyım diye düşünüyorum ve bana "Tamam kahve içelim" demek yerine sonra görüşürüz diyorlar. Bira içmeye ben de bayılıyorum, hatta sizinle bira içip sohbet etmek en büyük keyiflerimden. Ama bu seferlik benimle kahve için ne var yani ?  Ben de mesaj attım sonra "Ne önemliymiş Beatles ve bira, benim şerefime de koltuğuma bira koyun. :) " dedim.

        Zaten Real Madrid - Galatasaray maçını izleyemiyorum. Fuck D-Smart. Şimdi gidip ders çalışacağım, daha keyifli ne olabilir ki !

2 yorum:

  1. Yahu sen o mesajın sonuna güleryüz koyduysan içinden gelerek helal olsun ben ünlem koyardım :D

    YanıtlaSil
  2. ahahaha peraaa bu konuda bana katılmana çokk sevindim :))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...