23 Mayıs 2013 Perşembe

Mektup Arkadaşı Aslında Mektup Arkadaşı Değilmiş

     Tamam, kabul ediyorum, zaten gerçekten bu mektup arkadaşı olayına inanmam saçmaydı. Demiştim zaten ancak ikinci mailden sonra inanırım diye. Ama yine de sevinmiştim, heveslenmiştim. Ama ikinci mailde o kadar sinirlendim ki ! Artık dolandırıcılar böyle çalışıyor demek. Eskiden direk para isteme mailini gönderirlerdi, şimdi arkadaşlığı kullanıyorlar. Neymiş efendim, ölen babasından miras kalmış ama üvey annesi yüzünden parayı alamıyormuş, pasaportunu da saklamış, Türkiye'de yeni bir hayatı paylaşmak istiyormuş falan filan. Biz de gerizekalıyız sanki. Hayır bir de uğraşıp uzun uzun mailler yazmışlar. Bu kadar uğraşabileceklerini gerçekten tahmin etmezdim. Ben hem ingilizcemi geliştiririm hem de arkadaş edinmiş olurum diye ne zamandır bir mektup arkadaşı istiyordum. İnsan tanımayınca daha kolay paylaşıyor bazı şeyleri. O yüzden sazan gibi atladım işte.



     Okulum bitiyor malumunuz. Salı günü kızlarla okuldaydık. Bir sürü fotoğraf çektik, çok da güzel oldu. Amfide hiç fotoğrafımız yoktu, hukuk amfilerimiz doluydu, biz de tıp bölümünden boş bir amfi bulduk ve orada çekildik resimlerimizi. Tam saçmalamaya başlamış ve hayat maximumda atlaması yapıyorken içeri bir çocuk girdi, bize güldü ve çıktı. Rezilliğimizi umursamayarak devam ettik ve çok eğlendik. Tıp fakültesi bölümü dahil bütün okulu gezdik, resimler çektik. Sonra büyük bahçeye çıkıp çimlere oturduk ve Prag'ın Bulgaristan'dan getirdiği şarabı içtik. :) Korktuk tabi ama zaten son günlerimiz, korkunun da ecele faydası yok. Yıllar sonra anlatırız okul bahçesinde sere serpe şarap açtık diye. :)) Akşam da Taksim'deydik. Prag ve Berlin (beşincimize de Berlin diyorum çünkü nedense bu şehir bana hep durgun ve ferah gelmiştir, arkadaşım da öyledir, durgundur, anaçtır ) Jolly Joker'e gittiler Leyla the Band için. Biz de Roma ve New York'la Taximhane'ye gittik canlı müzik dinlemek için. Aslında mekan çok güzeldi ama çok boştu. Yani sevgilinizle sakin bir akşam geçirmek ve canlı müzik dinlemek istiyorsanız ideal, bir de manzarası var, güzel zaman geçirirsiniz. Ama arkadaşlarınızla canlı müzik dinleyip eğlenmek istiyorsanız, şarkılara eşlik etmek istiyorsanız, özellikle haftaiçi kesinlikle tercih etmeyin. Şarkı söyleyen Murat Boz çakması çocuğa sadece biz eşlik ettik, o da resmen çocuğa üzüldüğümüz için, yalnız şarkı söylüyordu resmen. Hatta programın sonunda bize teşekkür etti. O derece yalnız yani. Ama yine de çok güzel zaman geçirdik, bira içtik, sohbet ettik. 

     Final öncesi hafta olduğundan şu an sırf ders çalışmamız gerekirken biz habire eğlence arıyoruz. Okul bittiği için ve sınav öncesi biraz eğlenelim diye yarın da okulun bahar şenliklerine gidiyoruz. Mor ve Ötesi çıkacak umarım eğleniriz. Gerçi orası eğlenceli olmasa da biz kendi kendimize eğleniriz zaten. :)

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/5468149/?claim=uqjvqt2cswg">Follow my blog with Bloglovin</a>

10 yorum:

  1. [İnsan tanımayınca daha kolay paylaşıyor bazı şeyleri.]
    Beni tanimiyorsun, benimle paylasabilirsin: teeartscalling@gmail.com

    Onun haricinde bu mail olayinca katiliyorum. Adamlar cok emek vererek yaziyor vallahi. Bana da hep Nijeryali bir prens yazar. :P
    Sinav öncesi eglenmek gibisi var mi! Döktür döktür, sonra dersine calis calis, sinavi atlattiktan sonra yine döktür. :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumuna nasıl sevindim anlatamam :)) Gerçekten dinlemek ister misin, başını ağrıtmayayım sonra :)

      Sil
  2. Ben sana mail atmıştım sırf bunun için ama pek olumlu yanıt alamayınca üzülür geri çekilmiştim.

    Ne zaman istersen BURDAYIM :) öpücükler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim peracım tam tersi ben çok isterim, seninle mailleştiğimiz zaman çok mutlu olmuştum :)

      Sil
  3. mail adresimi biliyorsun, ne zaman istersen :)

    YanıtlaSil
  4. yazın çok zor okunuyor bu arada moira, okuyucun olarak değiştirmeni talep ediyorum :)

    YanıtlaSil
  5. Çokk teşekkür ederim canım şablon nasıl sence ? yorumlardaki yazı tipini değiştiremyi atlamışım :) hemen bakıyorum

    YanıtlaSil
  6. İyi iyi :) istersen ben de yazı tipimi paylaşırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dayanamadım eskisine döndüm, yenisini de kaydettm belki sonradan yne değiştiririm. :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...