2 Haziran 2013 Pazar

Bloggerların Dikkatine ! Kendinize Hiç Mi Saygınız Yok ?

     İstanbul bu haldeyken, Türkiye bu haldeyken, bütün dünya tepki gösterirken, insanlar yaralanıp işkenceye maruz kalırken, hala başka konularda yayın yapan bloggerları anlamak mümkün değil. Silkinin, kendinize gelin ! Farkına verin bir şeylerin, üç maymunu oynamayın. Şu anda moda, kozmetik ya da özel yaşamınız kimseyi ilgilendirmiyor ! 

     Ben bugün Taksim'deydim, milyonlarca insan Taksim'deydi, Beşiktaş'taydı, Kızılay'daydı, Alsancak'taydı, Eskişehir'deydi, Antalya'daydı, Van'daydı... Los Angeles, Munich, Stockholm, Londra... Bütün dünya bizimleydi. Bir zahmet siz de bizimle olun. Tepki gösteren sosyal medya sadece Twitter'dan ibaret olmasın. İnsanlar gazdan nefes alamazken kendi küçük dünyanıza saklanmayın !

     Bugün Beşiktaş'ta caddenin ortasına koydukları makine aralıksız gaz püskürtüyor. Attığımız her adım burnumuzu, gözlerimizi, gırtlağımızı acıtıyor. 

     Elinizden alınan sadece Gezi Parkı değil, sadece alkol değil, sadece Emek Sineması değil, yasaklanan kitaplar değil sadece. Elimizden alınan özgürlüğümüzdür ! 

     Akşam 10'dan sonra içkiyi içmemek sizin tercihiniz olsun, yasaklardan değil ! Bugün Gezi Parkı'na gitmek istemiyorsanız gitmeyin, siz gitmek istemiyorsunuz diye olsun, orada artık park olmadığından değil ! Bırakın kitaplarınız tozlansın kitaplığınızda, hiç alamamayı mı tercih ediyorsunuz ?

     Sizin hiç mi iradeniz yok ? Hiç mi öz saygınız yok ? Yazıklar olsun hala duyarsız olanlara !

12 yorum:

  1. Mukemmelsin! Kesinlikle, ben de anlamiyorum hala makyaj- sevgili falan yazanlari ulke su haldeyken..

    YanıtlaSil
  2. Yanıtlar
    1. Teşekkürler, bana katılan birilerinin olduğunu görmek güzel. Nasıl sinirlendim anlatamam ya ! Nasıl bir dar beyinlilik ki üç maymunu bu kadar rahat oynuyorlar anlamıyorum.

      Sil
  3. Sana katılan 30 milyon var. Bu olay son değil, ama akpnin sonu bu olayla başlıyor. Orada halk gösteriyi bitirebilir yarın öbür gün. Ama bu halk araplara da benzemez yunanlılara da. Bir gösteriden ibaret kalmayacak bu hareket. Sokaklarda gezerken etrafınızdakilere bakın. Kendi kendine toplanıyor bu insanlar. Kendi kendilerini yönetiyor, tek vücud oluyorlar.Ve sonunu da getirecekler. Bu halkı bugüne kadar bölmelerinin sebebi de buydu. Birleşince böyle oluyoruz çünkü.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sonuna kadar haklısın ! İnşallah o şerefsizlerin sonunun başlangıcı olur bu direniş !

      Sil
  4. imzamı atarım bu yazının altına canım. sinir harbi yaşıyorum günlerdir. sırf yazıyorum diye twitterımda 400den fazla unfollow yedim, blogumda da oldu 5 10 kişi. Yardım için, insanları bilinçlendirmek için yazmayacağız da ne için yazacağız? Taksim'de insanlık suçu işlenirken bugün sürdüğün ojenin renginden bana ne!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de bu yorumun altına imzamı atarım ! İnadına duyarsızlık yapıyorlar, inadına destekliyorlar o pislikleri ! Twitter'da bazı yazıları gördükçe kanım donuyor.

      Sil
  5. SENİ DE ÇOK SEVİYORUM MOIRA, DİLİNE SAĞLIK!

    Kendine dikkat et.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de seni peramm, sen de kendine çok dikkat et.. Biz ayakta olmazsak, birlik olmazsak sonu gelmez bu diktatörlüğün !

      Sil
    2. Anlaşıldı, tamam :D

      Sil
  6. Günlerdir bloglovin açamıyorum.. Şimdi okuyabildim yazını altına imzamı da çakarım her türlü.. Önce bayraklarımızı salladık sonra tencere tavalara kulakları sağır edercesine vurduk ve elbette yürüyüşler topluca söylenen milli marşımız.. Eve geri döndükten ve sabah olduktan sonra bile uyuyamıyorum. Acaba uyuyunca Beşiktaş'ta ki arkadaşlara ihanet mi ediyorum diyorum :(

    Ben bir çapulcu alkoliğim GEZİ PARKI'nda...

    YanıtlaSil
  7. Hepimiz çapulcu alkoliğiz !

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...