26 Temmuz 2013 Cuma

Kırık

     Şu an sinirlerim gerçekten çok bozuk. Vegas, Paris ve Dubai ile terasta oturuyoruz. Onlarla terasta oturmak en sevdiğim ve dinlendiğim zamanlardandır. Ama şu an o kadar gerginim ki beni en rahatlacak şey İstanbul'la konuşmak ama o çoktan uyudu. Ben de ikinci rahatlatan şeyi yapıyorum, yazı yazıp yorumlarınızı bekliyorum. Nedenlerine gelirsek Vegas birinci sırada. Almanya'dan 16 yaşındaki kuzenim geldi. Kuzenim yaşına rağmen oradaki arkadaşları yüzünden cinselliği yaşamış ve uyuşturucuyu denemiş. Cinselliği biliyordum ama uyuşturucuyu bugün öğrendim. Bugün Dubai'nin doğum günüydü, pasta yiyorduk, kuzenim birden mariuana denediğini söyledi. Doğru mu yazdım ona bile emin değilim. Ben onu bu konuda uyarırken Vegas ofiste arkadaşlarıyla arada içtiklerini söyledi. Hem onun uyuşturucuyu arada kullandığını bu kadar rahat söylemesi hem de kuzenimin yanında kullanmayı normalleştirmesi çok sinirimi bozdu. Neden kullandığını soruyorum arada gergin olduğunu ve ihtiyacı olduğunu söylüyor. Bizim de zaman zaman gergin olduğumuzu ama uyuşturucu kullanmadığımızı söylüyorum. Bana moira bilmiyorsun, ben de devamlı kullanmıyorum, o kadar zararı bile yok diyor. Ben ona bununla yıllarca yaşadığımı söylüyorum. 

     Babaannem aradı geçen gün. Babamın doktorunuza konuşmuş. Doktor babamın ciğerlerinin artık tamamen bitmiş olduğunu ve ilaçlarla ayakta durduğunu söylemiş. Dumana bile maruz kalmaması gerektiğini söylemiş. Sonu çok kötü olurmuş. Ama babam durmaksızın sigara içiyor.! Artık uyuşturucu için 6 ayda bir kan vermesi gerektiği için uyuşturucu kullanamıyor ve içki içiyor. Bildiğin içiyor. Ve Vegas bana zararsız olduğunu söylüyor. Dozunun ayarlanabilğini söylüyor. Babam konusunda hassas olduğumdan böyle tepki verdiğimi söylüyor ve o saniyeden itibaren ben susuyorum. Naparsanız yapın, istediğinizi kullanın diyorum. Uzun bir diyalogun özetiydi bu anlattıklarım.

     Kuzenimle tekrar konuştum ve onu da uyardım, umarım beni dinler. Bu arada çok çok üzüldüğüm başka bir konu da kardeşimin sınavı kazanamaması ve üçüncü kez hazırlanacak olması. Onun üzüntüsünü gördükçe içimden bir parça kopuyor.

     Bu arada twitterda ak düşünce diye bir hesap var. Dünya üzerinde gördüğüm en tehlikeli zihniyet onlar. Hamilelerin dışarda gezmesinin ahlaksızlık olduğunu söylüyorlar ve tepki gösterenlere de onların cinselliği yaşadığının belli olması hoşunuza mı gidiyor diyorlar. Ben de bunu yazana diyorum ki : Lan hayvan beynine penis mi kaçtı !

4 yorum:

  1. Teşhisde hata yoktur derler ne de güzel örnek Lan hayvan beynine penis mi kaçtı !
    ben şahsen kuzeninden çok vegasa üzüldüm.Tam bilmiyorum ama ailesi tarafından sıkılıp kendi gücünü ele alan insanların rahatlığı gibi geldi bana::( sıkmamaya çalış canını unutma herkese yetişemezsin:s

    YanıtlaSil
  2. Uyuşturucuyu nasıl bu kadar basite indirgeyebiliyorlar hayret ediyorum. Üstelik bir de okuyan insan bunu diyor. :(

    YanıtlaSil
  3. Ben hem kuzenine hem vegasa üzüldüm. Tabi tercihlere karışılmaz ama insanın kendi kendini öldürmesi benim sinirime dokunuyor. Babama da kızıyorum sigara tiryakisi olduğu için. Kendi kendini hasta ediyor ama "bu benim ilacım" diyor. Her sorunla karşılaştıklarında uyuşturucuya ve içkiye yönelen arkadaşlarım vardı. Bana garip geliyor. Sonuçta biz sorunlarımızla baş ederken böyle şeylere yönelmiyoruz. İşte insandan insana değişir böyle şeyler.
    Umarım bırakırlar diyeyim en iyisi. Sende canını sıkma. Sonuçta kendi kararları. Sen onları uyardın.

    YanıtlaSil
  4. Moira merak içindeyim, her şey yolunda mı? Maillerini kontrol et.:(

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...