4 Kasım 2013 Pazartesi

Meleğim

      Merhaba. İki haftaya yakındır yazamadım. Beren'i kaybettik. Çok uzun süredir yoğun bakımdaydı, zaten sonun ne olacağını biliyorduk, doktorlar fazla umutlanmamamızı hep söylüyordu. Ama insan kendini ne kadar hazırlarsa hazırlasın hiç tam olarak hazır olamıyor sanırım. Ama Allah'a şükür çabuk atlattık. Cenaze çok üzücüydü, çok ağırdı. Çünkü ilk defa o kadar küçük bir kefen görmüştüm. Ama cenazeden sonra hepimiz biraz daha rahatladık. O melek olmuştu. Bir aydan fazladır yoğun bakımda çektiği acılardan kurtulmuştu. Küçücük bedenine giren iğnelerden kurtulmuştu.

     Şu an gayet iyiyiz. Üstünden iki haftaya yakın zaman geçti. Belki onunla çok vakit geçiremediğimizden, belki yoğun bakımda uzun kaldığı için kendimizi alıştırdığımızdan, belki acısından kurtulduğu ve melek olduğu için mutlu olduğumuzdan, belki de dedemin onu karşıladığına emin olduğumuzdan...Yıllar önce kaybettiğimiz bebeklerimizin de dedemi karşıladığı gibi... Sonuçta Allah çok büyük bir güç verdi. Allah meleğimizi cennetin en güzel köşesinde ağırlasın. Amin.

6 yorum:

  1. Amin bebeğim. Başınız sağolsun.. :(

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim peram, hep yanımdaydın destek oldun, çok sağol.

    YanıtlaSil
  3. Çok üzüldüm, başın sagolsun. :(

    YanıtlaSil
  4. Başın sağolsun Moira.:(
    İnan çok üzüldüm, umarım Allah'ım cennetinin en güzel köşelerine yerleştirir o bebeği. Daha küçücükken çektiği acıların mükafatını kat kat versin rabbim. Mekanı cennet olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne kadar güzel ve anlamlı bir dua. Çok teşekkür ederim, amin.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...