7 Haziran 2014 Cumartesi

Galiba Mezun Oluyorum!

      Sınavlarım dün itibariyle bitmiş bulunuyor!!! Bir tanesi açıklandı, en çok çalıştığım en çok korktuğum ve zorlandığım dersti. AA ile geçmişim! Cuma akşamı son sınavım da iyi geçtikten sonra eve o kadar mutlu döndüm ki anlatamam. Resmen yolda sırıtarak yürüyordum. Eğer diğer dört tanesinden de geçmişsem, hukuk fakültesinden mezun oldum demektir. :) Dün gece yine not okumaya devam etmem gerekiyor gibi hissettim. Sonra her şeyin bittiğini fark ettim. Oturup sabahın dördüne kadar dizi izledim. Bugün de öğlene kadar kalkmadım. Uzun uzun kahvaltı yaptım, duş aldım... Kaç gündür tost ve kahve dışında kahvaltı etmemiştim... Şimdi hazırlandım, birazdan çıkıp Paris'le buluşacağım. Ne zamandır doğru düzgün oturamamıştık. İnşallah güzel geçer.


      Bu arada İstanbul'un İngiltere'ye gitmesine de az kaldı. Birlikte nasıl daha fazla vakit geçirebiliriz diye planlar yapmaya başladım. İngiltere'deyken ben onu çok özleyeceğim, ama o hem özleyecek hem de orada yalnız olacak. Kendisini yalnız hissetmemesi için güzel şeyler düşündüm. Öncelikle kalacağı her hafta için ayrı ayrı mektuplar yazacağım. Hepsini gitmeden önce ona verip her haftasonu açıp birini okumasını isteyeceğim. Böylece haftada bir benim parfümüm kokan ve onu ne kadar sevdiğimi yazdığım kağıtları okuyacak. Zarfın içine fotoğraflarımızı da koyacağım. Biliyorum çok eski kafalıyım. Zaten her gün Tango'dan konuşuruz ama olsun, koku başkadır, el yazısı özeldir. Hem belki onu gülümsetir. Bu arada her gün için ona video çekeceğim. Hiçbir şeyi kaçırmasın diye. Bir de gitmeden önce ona çok sevdiği nuggetlı sandviçden yapacağım, yolda yer. Of şimdiden özledim. Şimdilik aklıma bunlar geliyor. Başka sürprizler de düşünürüm nasıl olsa. Aa aklıma geldi şimdi çok güzel ama onu buraya yazamam. Çünkü okursa falan öğrenmesini istemediğim çok tatlı bir fikir geldi aklıma. :)

      Burun estetiği yaptırmak istediğimi biliyorsunuz. Önümüzdeki cumartesi için doktordan kesin randevuyu aldık. Bence biraz geç kaldık ama olsun. Galiba sonunda bu da aradan çıkıyor. Hatta burun estetiğiyle birlikte başka şeyler de aradan çıkabilir ama bilmiyorum daha kesin değil.

     Off gerçekten mutluyum ya. Allah'ım sana çok şükürler olsun. Şu an üzüldüğüm tek şey, kafama taktığım tek şey İstanbul'un gidecek olması. Ama olsun insanlar kaç ay asker yolu gözlüyor, 6 hafta bekleyebilmeliyiz. Hem her gün görüşeceğiz. Eskiden insanlar birbirlerinden haber almak için bile aylarca bekliyorlarmış. Ne kadar sabırlılarmış...

8 yorum:

  1. Umarım diğer 4 tanesinden de geçersin canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canm çok teşekkür ederim, inşallah :) ^^

      Sil
  2. Tatlım arkadaşım Eylül ayında olmuştu ve güneş kesinlikle yasaktı. Yaz ayında olacaksan da çok dikkatli olmalısın 1 sene kadar gözlük yasak çünkü.

    6 hafta hemencecik geçer :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğru söylüyorsun ona çok dikkat etmeliyim.. İnşallah ağustosa doğru ya da ağustosn iknci haftasına kadar yaptırrm.
      Zamanın çabuk geçmesini istiyorum o süreçte. :)
      Kuzenim bakıcak bana hastaneden eve gelince :)

      Sil
  3. merhaba. umarım dedigin derslerden de geçersin :)
    ingiltere vay be.. o da mı hukuk okudu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cevabım geciktiği için özür dilerim :)
      Evet o da hukuk okuyot daha mezun olmadı, önümüzdeki sene inşallah :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...