15 Aralık 2014 Pazartesi

Nasıl Gidiyor Hayat?

         Arkadaşlarımla konuşurken diyalog şu: -Naber ? -İyi, işe gidip geliyorum, senden naber? -Ben de aynı, iş güç.

       Artık biz de böyle annemler gibi mi sohbet edeceğiz be bacım?



       Şu sıralar heyecanlandığım tek şey yılbaşı gecesi yapmayı planladığımız parti. Aslında tam parti denemez, 7 kişilik güzel bir kutlama düşünüyoruz. Sevdicek, kardeşim ve sevgilisi, yakın bir arkadaşımız ve sevgilisi ve Paris. Duabi'yi henüz davet etmedim. Vegas'ı da davet etmeyeceğim. Artık onunla hiç konuşmuyoruz. Ben stajyer avukat olduğumdan beri, iki aydır yani. Neden böyle oldu bilmiyorum, artık yazmıyor, aramıyor. Ben de o benim mutlu anımda yanımda değildi diye artık yazmıyorum. Öyle yani. Prag da Kanada'ya gitti. Onun için isteğim, mutlu bir tatil yapsın. Neyse öptüm sizi.:)




7 yorum:

  1. Kahkaha attım prag sigaraya başlasın diye yazdıgın yerde. Sende sigara içiyorsun sanırım :D bazen arkadaşlıklarda kopukluklar olabiliyor aranızda kötü birşey olmadıysa bence onu da davet et sogukluk girmesin araya :))
    Şimdiden iyi kutlamalar, ben evde ailemle çekirdek çitleyerek giricem yeni yıla :D
    Kendine iyi bak..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haha :) evet içiyorum, aslında az içiyorum ve Prag ve diğer sigara içmeyen arkadaşlarımın yanında hiç içmiyorum. Ama nedense lafını yapıyor bazen. Önceki yazılarımdan birinde anlatmıştım Prag'a bu konuda neden gıcık oluyorum diye :) gıcık oldum birilerine yazısıydı galiba :)

      Sil
    2. Vegas'la ilgili de arkadaşlıkta egoistliği kaldıramıyorum yazısı vardı galiba :) içindekiler bölümü gibi oldu bu yorumlar :))

      Sil
  2. aman boşver vegas`ı. o kadar konuşma arasından sonra davet etsen de bir yadırgar hani. keyfini kaçırmada gir yeni yıla

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen valla doğru söylüyorsun :) boşverdim gittii

      Sil
  3. eee ama huzurun yerinde miiiii :)

    YanıtlaSil
  4. blogunuza size özel bir tasarım istermiziniz.lütfen galerimize buyrun..@gul_tasarimm

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...