25 Ocak 2015 Pazar

Halam Da Gitti Bu Dünyadan...


     Çok çok zor günler geçirdim. Aynı hafta içinde iki yakınımız öldü. Biri komşumuzdu, en yakın arkadaşımın babannesiydi, o kadar ağır gelmemişti bana. Ama ondan iki gün sonra, halamı kaybettim. 4 sene içinde dedem, kuzenim ve halam öldü. Artık her an herkesi kaybedebilirim gibi bir his var içimde. Ne kadar korktuğumu anlatamam. Oturup bağıra bağıra ağlamak istiyorum.

     Cenaze evi, cenaze ve mezarlık kısımlarını uzun uzun anlatmak istemiyorum. Hepsi birbirinden zordu ama en kötüsü mezarlık kısmıydı. En zor kısmı babamın yaşadığı acıydı. Hiç elini bırakmadım babamın. Ağladı, ağladı, hiç sesini çıkarmadan ağladı. Halam gömülürken her saniye bir yaş aktı gözlerinden. O ağladıkça ben ağladım. Kendi acım önemli değildi, belki on katı babamın acısını hissettim içimde. Nasıl anlatayım ki, ne hata yapmış olursa olsun ona artık hiç ama hiç kızgın değilim. Onunla daha çok vakit geçireyim yeter. Ellerini daha uzun yıllar tutabileyim yeter. 

     Çok yorgunum, çok...

12 yorum:

  1. Başın sagolsun.Canim ya kiyamam ben sana. Ustuste gelmis. Ama herseye ragmrn senin adina sevindim icinde babanla olan savasa herseye ragmen son vermene. Umarim aldigin karar seni mutlu eder. Tekrar basin sagolsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok teşekkür ederim güzel yorumun için. Her şeyde bir hayır vardır belki de bunun hayrı benim açımdan budur. Umarım bundan sonra iyi olur her şey.

      Sil
  2. Zordur ölüm acısı,bir daha asla göremeyecegini bilmek gideni.Nurlar içinde yatsın halan canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, Allah hepimize uzun ömür versin.

      Sil
  3. Allah sevdiklerimizi korusun, başımızdan eksik etmesin canım. Başınız sağolsun...

    YanıtlaSil
  4. Bilirim çok zor durumlar bunlar. Anlatılması güç. Başınız Sağolsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten de ne kadar anlatmaya çalıştıysam da bu kadar yazabildim..

      Sil
  5. çok zor, başınız sağ olsun.

    YanıtlaSil
  6. Başınız sağolsun... :-(

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...