27 Ağustos 2015 Perşembe

İyiyim

     Sizce bir insan kendi mutluluğuna nazar değdirebilir mi? Defalarca kez şükrettikten sonra nefesi daralabilir mi? Yaşadığım bütün kötü şeyler neden aklıma üşüşüyor? Bu da mutluluğun bir parçası mı acaba? Yoksa bu evrenin "Bak neleri atlattın, şu anda mutlusun, bu mutluluğun değerini bil." deme şekli mi?

10 yorum:

  1. Bazen en mutlu anda bile 'acaba bu da gelip geçici mi, yine mutsuz olacağım bir şey çıkacak da' düşüncesinin kafamıza üşüştüğü olmuyor değil. En iyisi anın tadını çıkarmayı denemek :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya evet gerçekten anı mahvediyoruz o düşünceyle baş etmeye çalışırken...

      Sil
  2. kurtuldun diye ordan party yapmalıydın sen :D

    YanıtlaSil
  3. Sanırım bu hepimizin içindeki o önlenemez asla yetememe durumu. çünkü hayat sana ne kadar mutluluk gösterirse göstersin yaraların orda. geçmeyen yaraların varsa en ufak mutluluğu bile sorgularsın her zaman. Sanırım seni anlayabiliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle.. çok iyi anlıyorsun hem de. Geçmeyen bir şeyler kalıyor ve sorgulamalar başlıyor...

      Sil
  4. Aynı gün aynı başlıkla yazı yayınlamamız ilginç olmuş ama bence evren "her şey her zaman iyi gitmez sen ayağını denk al" demek için mutlu anlarını bozuyor insanın. Hatta bundan sadistçe zevk bile alıyor olabilir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa sorma ben de aynı yazı başlıklarımıza çok şaşırdım :D:D Gerçekten dramatik olmaktan zevk mi alıyoruz diye ben de düşündüm. Olabilir mi ki öyle bir şey acaba...

      Sil
  5. iyi ol..

    ilerde bugün neyse canını sıkan şey
    "buna mı üzülmüşüm" diceksin..

    tecrübeyle sabit :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hadi inşallah Miacım. Valla o günleri öyle sabırsızlıkla bekliyorum ki :))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...