16 Haziran 2016 Perşembe

Yapamıyorum

Gerçekten çok zorlanıyorum. Psikolojik sorunlarım geçti diyebileceğim bir gün gelecek mi bilmiyorum. Ama şu an tek sorun o değil. İşte çok yoruluyorum. Hata yapmadığım zaman bile sorumluluk benim üzerime kalabiliyor. Bazen idare etmekte zorlanıyorum.

Eve geldikten sonra ne ara yemek yiyorum ne ara duş alıyorum bilmiyorum. Yorgunluktan ölüyorum. Normal şartlarda gece İstanbul'la konuşmadan kesinlikle uyumuyorum. Ama bu ara onunla da çok sık konuşamıyoruz. Aslında biraz limoniyiz. İnşallah en yakın zamanda eski minnoş hallerimize döneriz.

Biraz önce evi süpürdüm. Biraz önce derken, şu an saat 22:17. Saat 20.10 gibi eve gelebildim, yemek yedim ve evi süpürdüm. Kaç haftasonu evi annem temizledi, sitem etti bana. Diyorum bırak ben cumartesi akşamı ya da pazar günü yaparım ama yok. Cumartesimo ev temizlenmiş olacak. Ama ben de haftada bir gün sevgilimle buluşuyorum... Pazar günü de insan zaten pazartesi sendromuna giriyor, ne yapayım cumartesiyi temizlik için evde mi geçireyim mantıklı olan bu mu? Neyse ben de gıcık oldum evi süpürdüm. Yarın akşam da toz alırım.

Of çok kötüyüm arkadaşlar. Valla çok yorgunum. Bitiğim. Allah'a binlerce kez şükürler olsun her şey için. Nankörlük yapmak istemiyorum ama ben gerçekten artık yapamıyorum.


20 yorum:

  1. Allah sabır versin, geçer bu günler inşallah.

    YanıtlaSil
  2. Seninkisi bedeni bir yorgunluk değil. Eskiden psikolojik problemleri olanlar için "Gönül yorgunluğu" oderlerdi. Bence seninkisi bu olsa gerek. Yazınad şükrediyorsun ya, nankör değilsin. Bunu çok beğendim. Allah ne muradın varsa verecek. Şükredenler sabretmesini de bilir. Çünkü sabrın meyvesi sonradan olgunlaşıyor; biliyorsunuz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Profesör, inan artık bedeni olarak da yorgun hissediyorum. Hiçbir şeye enerjim yok. Çok fazla şükrediyorum, sadece şükretmekle kalmıyorum gidip şükür namazı kılıyorum. Ama çok yoruldum isyan etmeme ramak kalıyor.

      Sil
  3. you can do it... relax :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de kendimi inandırmaya çalışıyorum ama..:)

      Sil
  4. Canım,aynı bende öyleyim. Yok yani ruh halimi stabil edemiyorum bir türlü tam iyiyim diyorum bir problem çıkıyo yine yerle bir oluyorum.bu problemin büyük olması da gerekmiyor taş değse yeter.hele insanın ailesinin seni anlamaması daha kötü.Ama böyle olmak istemiyorum güçlü bir ruh hali için çaba harcıyorum.sen de öyle yapmalısın yorucu ama sonu güzel. Yoksa asla potansiyelimizi ortaya çıkaramayacağız. Güzel günler gelecek...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adsız, inan çok çaba harcıyorum. Sadece bazen ne yapmalıyım, nasıl çaba harcamalıyım bilmeyebiliyorum.

      Sil
  5. Olayların zorluğunu anlayamam ama umarım yakın zamanda rahatlarsın..

    YanıtlaSil
  6. Bizim meslekte en nefret ettiğim şey yapmadığımız halde bazı şeylerin üzerimize kalması. Sürekli gelip avukatlık takip işi diyerek bize yüklüyorlar her hatayı. Sanırım her büro böyle ama en fazla 5 yıla istediğimiz işlere sahip olacağız maalesef bizim meslek de böyle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bla bla, offf di mi ya hep aynı şeyler. Kendi işimiz olur mu bizim de acaba

      Sil
    2. Şu anda bile adliyeden yazıyorum biliyor musunn hakimle konuşmaya geldim duruşmalarının bitmesini bekliyorum. Adres kararı vermesin diye konuşacak ve reddederse yine ben yapamamış olacağım.

      Sil
  7. Allah sabır versin, en yakın zamanda umarım senin için iyi şeyler olur.

    YanıtlaSil
  8. Bir aç gün önce Avukat Kızda aynı şeylerden yakındı. Her hata ona patlıyormuş. Bir de sürekli iki saatlik iş için cumartesileri çağırmaya başlamış. İşiniz çok zor cidden.
    Uzun saatler çalışma olayını cidden sevmiyorum. Tamam ben çalışmayı seviyorum yalan yok hatta bazen bokunu çıkarıyorum ama canım istemiyorkende çalışmak zorunda kalmak sinir bozucu. Hem iş hem ev zaten yürümüyor. Anneme bende bırakmak istemiyorum senin gibi parça parça temizlik yapar oldum :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lady'm, Cidden acımasızlar ya, taviz tavizi getiriyor, bir kere tamam diyorsun sonra her işi sana yüklüyorlar. Tamam demezsen de yine sen kötü oluyorsun. Nasıl uykum var şu an..
      Sabah 9 akşam en erken 7. Ve iş arkadaşım patronumuza da ofise de avukatlığa da aşık olduğundan aynı şeyi benden de bekliyorlar. Çalışmaya mı geldik dünyaya anlamadım ki. Bu ne psikopatlık.
      Bak bu akşam eve gidip eşyaları falan toplayıp toz alırım, yarın akşam da evi süpürürm:D

      Sil
  9. Yoğunluğundan kaynaklı İstanbul'la limonisinizdir biraz düzelsin düzenin bir şekle girsin onunla da düzelir aranız eskisi gibi ben inanıyorum. Ufak işler yapıyorum şuan ben de. Hem parttime çalışıyorum hem de yaz geldi ya 2-3 çizim yaptırıyorlar ama boşa. İnsanlar geliyor (tanıdık ya da yakın çevre) bir alana bırakıyor beni ölçüsü bilmem nesi her bir şeyini yaptırıyorlar kaba taslak bir çizim istiyorlar canım çıkıyor bunu yaparken sonra vazgeçiyorlar. Elime tasarımlar için 3-5 kuruş bırakmak dışında da bir şey yapmıyorlar. Mesleği pek sevmiyorum zaten bir de böyle iyice soğuyorum. Annem hiçbir şey söylemez oldu bana. Geçen haftasonu ağvada kaldım 2 güncük iznim vardı sadece kadar zaman ayırdım alışveriş yaptım birkaç düzenleme yaptım hoop eve geldiğim gibi yatak. Parmak oynatacak halim yok bu havalarda hem de.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cha , inşallah... İnan o kadar olumsuz şeyin arasında yine tek istediğim İstanbul'la iyi olmak, sonrası gelir gibi geliyor. Aslında yavaştan düzeliyor gibiyiz. Oturması lazım bazı şeylerin. İnan demek istediğini çok iyi anlıyorum. Ben de geçen bir dava hazırladım dilekçesi protokolü hala parasını göndermediler ve Nasıl isteyeceğim bilmiyorum. Sonra da avukatlar önce para derdinde diyorlar. E önce işi yapınca veriyor musun emeğimin karşılığını..

      Sil
  10. Merhaba,

    Dilerim en kısa zamanda kendinizi daha iyi hissedersiniz...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...